Vigtige links når du skal i gang med at lave en hjemmeside med Joomla:

www.one.com   Min foretrukne host, jeg har brugt dem siden 2004 (da hed de b-one.com) men der er masser af andre webhosts.
jeg kan lide one.com - de er billige - de hjalp med det samme da en hjemmeside var blevet hacket - deres supportchat er bemandet 7-24 (i alm. kontortid på dansk - resten af døgnet på engelsk ) - jeg har ikke haft problemer med at de som andre host-firmaer tillægger mapper og filer host-ejer begrænsninger, jeg har altid haft fuld adgang til filer og mapper.

www.dk-hostmaster.dk   Her bliver dit navn (domain-navn) til hjemmesiden registreret Du kan ofte slå de 2 opgaver sammen: Din host kan også bestille og registrere dit domainenavn. Og f.eks: også flytte dit domainenavn fra et andet host-firma.

Herunder er der 2 forskellige lokale webservere der kan installeres på din computer - denne lokal-webserver kan så bruges til at teste en joomla-hjemmeside som om den lå ude på det rigtige internet og ikke kun på din lokale PCer.

www.wampserver.com/en/   Dette er en komplet webserver (med Apache-MySQL-PHP) til lokal installation på en windows-computer.
(Hvis det ikke virker når du skriver Localhost i browseren, så prøv med: 127.0.0.1
Hvis du vil bruge en mac-computer til din lokale webserver skal du hente den på  www.mamp.info

www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html  dette er en anden lokal webserver. Jeg har her på det sidste oplevet at wamp kan have problemer med windows 8 (64-bit), men det har Xampp ikke. Xamp er lidt mere besværlig at starte efter den er installeret. Du skal starte alle de forskellige funktioner ved at klikke på en knap (4 klik - så er du igang)
Men jeg er skiftet fra Wamp til Xampp (okt 2013)
Du kan også downloade en udgave af Xampp til Mac-computere

 

Herunder er der vigtig link til Joomla hjemmesider:

www.joomla.org/download.html   På dette link kan du hente den nyeste version af Joomla (det er på joomla.org og det er den engelske version - men dansk kan vælges under installationen)

Billederne

Gå til toppen